Vindecarea

Vindecarea

Ce este vindecarea in THETA HEALING

In Theta Healing, vindecarea se poate face la orice, pe orice. De la trauma si fobie pana la o rana sau o durere fizica. Sunt cazuri in care oamenii, prin Theta Healing s-au vindecat de cancer.

Sunt cazuri in care oamenii si-au imbunatatit viata. Intr-o perspectiva diferita, si imbuntatirea vietii, sau a unui aspect al acesteia poate fi o vindecare.

Traume au fost vindecate, s-a trecut peste ele, oamenii au reusit sa ajunga sa rada de ele sau sa rada atunci cand le povestesc. Fobiile s-au rezolvat, au disparut.

Dupa o sesiune Theta Healing, o persoana, care devenea fricoasa atunci cand conducea masina, si care simtea un discomfort mare in acel moment a ajuns sa ii placa sa conduca si sa o faca fara absolut nici o problema.

Vindecarea este un atribut al fiecaruia. Cu totii avem aceasta capacitate. Cu totii putem sa ii vindecam pe altii sau sa ne vindecam pe noi insine.

Dar sa nu ne atribuim puterea de vindecare. Ea este a Creatorului a Tot Ceea Ce Este. Noi doar ii cerem. Noi suntem doar martorii. Suntem matori la niste minuni facute de Creator.

Cum ajungem sa fim martori

Fiecare individ poate sa ajunga sa ceara si sa fie martor la minunile si vindecarile facute de Creator. Exista diferite metode prin care sa faci asta,sa ajungi sa fii martor.

Printre cele mai usoare si eficiente este tehnica Theta Healing:

– Studentii invata meditatia, si traseul spre cel de al 7-lea plan al existentei unde se afla Creatorul.

– Acolo, fiind contopiti cu Creatorul si cu toata energia creatoare infinita si iubrea neconditionata, se poate face orice cerere se doreste

– Studentul va cere ca persoana de fata (doar daca persoana respectiva i-a dat permisiunea) sa fie vindecata

– Apoi constiinta celui care a facut cererea iese prin chakra coroanei, si se duce la locul unde trebuie vindecata persoana

– Acolo poate sa fie martor la lumina si energie Creatorului, care este trimisa din cel de al 7-lea plan al existentei pentru a vindeca partea respectiva

– Dupa acestea, martorul, se materializeaza, face un dus de lumina, si pe traseul initial se intoarce in propriul corp si se impamanteaza

Prin aceasta tehnica, minuni pot fi facute, noi fiind doar niste martori la actiunile lui Dumnezeu. Toate atributiile se duc catre Creator.

Poate o sa iti plac si aceste articole:

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM Acum cativa ani pe o plaja am avut ocazia sa vad, ce inseamna sa te bucuri de viata. Era deja seara,...