Vindecarea in grup

Vindecarea in grup

 

Vindecarea

Am vorbit deja despre vindecare, o atrbutie minunata pe care o are fiecare persoana, fiind ajutata si sustinuta de Creator. O abilitate prin care poti ajuta o persoana sa treaca peste o trauma sau sa isi vindece o rana, fizica sau sufleteasca.

O fapta, un proces prin care se poate regla o disfunctionalitate prezenta in corpul uneia sau mai multor persoane, si, desigur, cu permisiunea ei.

Stim deja despre traseul mental cu ajutorul caruia putem ajunge in cel de al 7-lea plan al existentei, in planul Creatorului a Tot Ceea Ce Este. Aici avem parte de iubire neconditionata infinita, ne este impartasita energia creatoare, intelepciunea si adevarul.

Aici putem lucra cu subconstientul nostru, putem sa ne pozitionam in centrul de control al vietii noastre, care deobicei functioneaza inconstient, fara vointa noastra, si ne putem modela viata dupa dorinta.

Vindecarea. Este unul dintre cele mai benefice exercitii si una dintre cele mai importante abilitati pe care le avem. Cu totii o avem, dar nu toti stim cum sa o punem in practica, nu toti stim cum sa ajungem in punctul in care putem sa fim martori la vindecarea unei persoane.

De multe ori, o persoana ce intreprinde acest proces de vindecare, prin energia si lumina de la Creator, poate sa faca o persoana sa se vindece, sa i se termine durerea si suferinta pe care a purtat-o atat de mult.

O persoana este destul pentru vindecare. Dar in unele cazuri este nevoie de mai multe sedinte de vindecare sau…mai multe persoane implicate in procesul de vindecare.

Vindecarea in grup

Stiti zicala: “Unde-s doi, puterea creste.”. Intr-adevar, asa este. Si la procesul de vindecare, daca sunt doua persoane implicate in el, doua persoane care cer de la Creator ca cineva sa fie vindecat, aceasta, vindecarea este mai puternica, mai eficienta si mai rapida.

Cu cati sunt mai multi, cu atat mai bine. Cu cat sunt mai multi, cu atat mai multa energie si mai multa lumina va fi trimisa catre o persoana, cu atat mai rapid acea persoana se va bucura de o vindecare miraculoasa.

Cum se face vindecarea in grup

Nu este bine, ba chiar de evitat, ca doua sau mai multe persoane sa atinga si sa fie martor al vindecarii unei persoane. Energiile acestora se pot intercala si se poate crea o confuzie care va impiedica vindecarea.

Asa ca… cum se pot face vindecarile in grup?

Toti practicantii sunt nevoiti sa intre in starea Theta, sa parcurga traseul catre cel de al 7-lea plan al existentei si sa lucreze de acolo.

Unul dintre ei, va fi nevoit sa se afle in contac fizic, prin tinerea de mana, sau intr-un alt mod, cu persoana ce urmeaza sa fie vindecata.

Ceilalti, formand un cerc in jurul acestor doua persoane, in jurul persoanei ce trebuie vindecata si a persoanei ce face vindecarea.

Acestia, din cel de al 7-lea plan al existentei vor cere de la Creator, ca puterea vindecatorului sa fie amplificata, si intrand in starea de martor, vor observa cum se formeaza un cerc de energie si lumina in jurul vindecatorului si a celui vindecat.

Toata energia si lumina din acest cerca vor fi transmise catre vindecator, puterile acestuia fiind amplificate, iar pacientul avand parte de o vindecare mult mai eficienta si mai rapida.

De multe ori, vindecarea in grup este un exercitiu foarte eficace, si ajuta intr-un mod mai elevat persoana in nevoie.

Poate o sa iti plac si aceste articole:

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM

DESPRE ENTUZIASM Acum cativa ani pe o plaja am avut ocazia sa vad, ce inseamna sa te bucuri de viata. Era deja seara,...