Instructor ThetaHealing certificat THInK
Ovidiu Adrian Grigor
ovidiu.grigor@gmail.com
Tel: 0770167398

Instructor ThetaHealing certificat THInK

Georgeta Sultan

georgeta.sultan@gmail.com

Tel: 077 3993917

SESIUNI PRIVATE THETAHEALING

SESIUNI PRIVATE THETAHEALING

 

In aceasta pagina sunt prezentate detalii pentru sesiunile private ThetaHealing

 

Sesiunile de Theta Healing poat fi făcută fie personal, fie la telefon, așa cum este specificat mai jos. Toate apelurile sunt suportate de catre client. Aveți posibilitatea să utilizați Skype pentru a apela.

 

Pentru a face o programare, poți suna la 0770167398 sau sa trimiti un e-mail la adresa: ovidiu.grigor@gmail.com.

 

Iti sugerez să îți rezervi sesiuni de cel puțin o săptămână în avans.

 

Toate plățile pentru sesiunile private efectuate prin telefon sau prin Skype trebuie să fie primite cu cel puțin două zile înainte de ziua in care este programata sesiunea, altfel sistemul va refixed sau șters în scurt timp.

 

Daca din diferite motive nu mai puteti participa la sesiuna privata, va rog sa ma informati cu cel putin 2 zile inainte, pentru a reprogramara sesiunea.

 

Modalitati de plata:
Pentru sesiunile private la telefon sau via Skype se face plata in avans cu 2 zile, iar platile acceptate sunt prin transfer bancar.
Pentru sesiunile private personale plata poate fi facuta pe loc.

 

Durata medie a unei sesiuni variaza intre 60 si 90 de minute.

Ovidiu Adrian Grigor – Instructor ThetaHealing

Ovidiu Adrian Grigor – Instructor ThetaHealing

Eu sunt Ovidiu Adrian Grigor, fostul Ovi. Am sa va povestesc pe scurt cum s-a petrecut aceasta metamorfoza.

ROHIA

Mi-am petrecut copilaria la Rohia in Maramures, un loc de vis, incarcat de spiritualitate.

Rohia-vazuta-de-pe-Zapode-web-v2

Povestea care m-a impresionat de mic a fost “Tinerete fara batranete si Viata fara de moarte” si poate de aceea am simtit de mic o pofta nesatioasa de cunoastere. Divinitatea asezase toate lucrurile in asa fel incat eu sa am diverse resurse. Mama fiind profesoara la scoala din Rohia si bibliotecara scolii, am avut acces la biblioteca dupa pofta inimii si astfel, imi hraneam dorinta de cunoastere.

ThetaHealing Ovidiu Adrian Grigor yoga

Prin anii ’80 si ceva, pe la 12 ani am descoperit o carte de Hata Yoga in biblioteca asistentului medical din sat, nenea Iliuta. A fost un alt fel de contact cu Orientul, care imi incanta curiozitatea de copil.

erich-von-daniken-amintiri-despre-viitor-thetahealing

In liceu eram fascinat de infinitatea Universului in care traim si de multe ori incercam sa-mi imaginez ca ajung la limita Universului si parca nu se termina. Tot atunci am descoperit cartea “Amintiri despre viitor” a celebrului cercetator elvetian Erich von Däniken care mi-a dezvaluit alte secrete uluitoare despre Univers.

Apoi, in anii liceului am descoperit Informatica si Calculatoarele. Da… primul meu calculator pe care am exersat a fost o coala de hartie pe care mi-am desenat tastatura HC-ului (PC-urile fiind aproape inexistente la noi in tara, la acea vreme).

STUDII SI PASIUNI

Au urmat anii facultatii in care mi-am continuat cautarile. Acum eram dupa “revolutie” si parea ca exista o libertate care mi-a permis sa am acces la carti de Radiestezie, Acupunctura, Hipnoza, Raja Yoga, etc… Eram fascinat. Si pasiunea pentru IT a crescut. Am descoperit o noua lume, care parea infinita.

Incetul cu incetul pasiunea pt IT si vastitatea acestei lumi incepea sa ma absoarba tot mai mult umbrind si apoi estompand aceasta latura a spiritualitatii.

FAMILIA

parents_and_childrenA urmat perioada in care am intemeiat o familie frumoasa, au aparut cei doi copii ai nostri si, mi-am inceput activitatea in IT. Munceam cu pasiune si placere.

 

ITALIA

Prin 2001, viata m-a purtat in Occident, mai precis in Italia la Brescia, unde am petrecut urmatorii 7 ani, intr-o atmosfera plina de prietenie si caramaderie care a fost o lectie importanta pentru fiinta mea. A fost o perioada si grea si usoara, care aducea si bucurie si suferinta, deoarece eram acolo doar cu sotia iar copiii erau in tara cu bunicii, castigam bani dar ma simteam rupt de pamant si de copii. Asa ca dupa 7 ani am decis sa ma intorc.Brescia-web

Intoarcerea in Romania in vara anului 2008 a fost din multe puncte de vedere un dus rece, dupa care am inceput sa ma readaptez vietii de acasa. …

Nu eram multumit. Am gasit refugiul in jocurile pe computer. Desi munceam 2-3 zile pe saptamana si ma bucuram de libertate si de faptul ca puteam sa-mi petrec mai mult timp cu copiii, ma simteam neimplinit, asteptand sa se intample ceva care sa ma faca fericit.

Dupa 2 ani de amorteala nefericita am inceput sa ma rog la D-zeu sa faca o schimbare in viata mea. Dar nici nu stiam cum si nici ce fel de schimbare. Doar doream o schimbare. Observasem un lucru ciudat. In fiecare primavara simteam o dorinta de schimbare pe care nu o mai remarcasem niciodata pana atunci. In fiecarea an aceasta dorinta de schimbare revenea din ce in ce mai tare.

AWAKENING

Si… dintr-o data …a aparut de nicaieri o ruda mai indepartata care mi-a sponsorizat un curs de ThetaHealing la Bucuresti, dupa care asa cum a aparut aducatoarea vestilor bune a si disparut din viata mea. Dupa curs am avut sentimentul ca Dumnezeu a raspuns rugaciunilor mele si dorintei mele de schimbare.

Acesta a fost momentul in care s-a reaprins scanteia dorintei cunoastere. Mi-am dat seama, in acel moment ca spiritualitatea insemna pentru mine doar o practica religioasa. Eram impresionat cum de nu mai intilnisem nici macar o singura persoana sa-mi spuna ca mai exista si altfel de raspunsuri despre Dumnezeu, ma mira ca desi am intrat de sute de ori in librarii nu am observat o carte care sa tina de spiritualitate, nu am vazut o emisiune care sa-mi reporneasca pofta de cunoastere in acest timp. Fusesem in adormire?

Mi-am dat seama ca am trait ca un robot pentru multi ani. Un robot fericit.

Acest prim contact cu lumea dezvoltarii spirituale si personale a purtat dupa sine alte schimbari si au aparut in viata mea alte persoane care sa ma sustina in misiunea mea si in cautarile mele.

NLP

Asa a aparut bunul meu amic George care mi-a facilitat drumul spre cunoasterea Programarii Neuro Lingvistice. Astfel ca am inceput sa frecventez cursuri de NLP, culminand cu un curs de Trainer cu Frank Pucelik co-creatorul sistemului NLP. Apropierea de NLP s-a datorat dorintei mele de a gasi o modalitate, un instrument de a scapa de dependenta de jocuri pe calculator, filme si seriale fara sfirsit, lume in care ma refugiasem ca sa ma ascund de viata mea reala, dar care simteam ca imi smulge din bucuria de a trai, dar smulgea si din bucuria celor dragi care desi eram acolo nu se mai puteau bucura de mine. Ceva nu functiona bine si in acel moment nu stiam cum pot sa repar. Cel mai usor mi-a fost sa schimb.

HIPNOZA

Am facut apoi cursuri de Hipnoza, redescoperind o alta pasiune din tinerete. Fiind la Oradea la cursurile de Hipnoza, am avut ocazia sa ma duc la cabinetul unui Maestru Prananadi, care dupa un tratament m-a informat ca mi se schimba Karma . Nici macar nu stiam ce este Karma, daca e bine sau rau. Maestrul mi-a raspuns la intrebarea cum va fi aceasta schimbare, ca depinde de mine. Cu adevarat, intr-un an , viata mea s-a schimbat. Ovidiu Adrian Grigor Instructor ThetaHealing

THETAHEALING

Familia mea, copii, (ex-)sotia si parintii mei, de cele mai multe ori au inteles aceasta schimbare si uneori m-au sustinut. Din toamna anului 2014, dupa participarea la un nou curs ThetaHealing, chiar in orasul meu, Baia Mare, am hotarat sa renunt la tancurile si clanul meu dupa 4 ani de dependenta. Am intrat in actiune si am luat decizii importante , incepand cu eliberarea spatiului de toate lucrurile inutile acumulate de multi ani.

La curs am descoperit si am anulat una din fricile cele mai mari care le aveam, aceea de a fi respins de femei. Am lucrat pe acea frica.photocaser4a89byq2

A doua zi la exercitiul cu Sufletul Pereche am decis sa-l fac, desi inca in acel moment nu aveam relatia incheiata intr-un mod clar. Pentru mine, insa era foarte clar. Manifestarea a avut loc in mai putin de 2 zile. Din acel moment am insotit-o pe Georgeta, instructorul meu preferat 🙂 de ThetaHealing la aproape fiecare curs care l-a sustinut in tara. Am participat la peste 40 de cursuri si workshop-uri. Aprofundam cunostintele de ThetaHealing cu fiecare curs pe care il repetam. A fost o experienta care mi-a inaltat spiritul si…in Octombrie am absolvit eu insumi cursurile deInstructor ThetaHealing Baza si Avansat predate de Vianna Stibal, participand si la cursul Game of Life al faimosului Hiroyuki Miyazaki. Ovidiu Adrian Grigor Instructor ThetaHealing

Toata acesta poveste a dezvoltarii mele inspre lumea spirituala a fost posibila datorita partenerei si colaboratoarei mele Georgeta Sultan care m-a sustinut neconditionat. Ii multumesc inca o data pentru rolul care il are in viata mea. Astazi ca si in anii dinainte impart cunoasterea, doar ca de aceasta data nu mai e vorba de Istorie-Geografie sau IT, ci de cunoasterea tehnicii de meditatie ThetaHealing. Este un privilegiu de la Creator. Sunt recunoscator!

Azi in calitate de Instructor ThetaHealing predau cursuri in diverse orase din tara, Bucuresti, Iasi, Baia Mare, Cluj Napoca, Satu Mare, Sibiu, Oradea, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Galati, Braila, Constanta, etc…

Ovidiu Adrian Grigor Instructor Theta

 

Pin It on Pinterest